Samsung Galaxy Note 4 S-LTE lansat oficial pe piața din Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.037 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 S-LTE lansat oficial pe piața din Coreea de Sud</b>Dacă aseară aflam că phablet-ul Samsung Galaxy Note 4 va primi o versiune specială în Coreea de Sud denumită S-LTE, iată că astăzi produsul în cauză a fost anunțat oficial, acesta fiind practic un model ce sosește la pachet cu trei benzi LTE...

Dacă aseară aflam că phablet-ul Samsung Galaxy Note 4 va primi o versiune specială în Coreea de Sud denumită S-LTE, iată că astăzi produsul în cauză a fost anunțat oficial, acesta fiind practic un model ce sosește la pachet cu trei benzi LTE ce permit viteze de download de până la 300 Mbps.

Astfel, beneficiem de un device un panou Quad HD Super AMOLED de 5.7 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 16 megapixeli și un senzor frontal de 3.7 megapxieli.

Primim și numeroase funcții software, ca și Multi Windows, Air Command, Ultra Power Saving Mode, Ultra Power Saving Mode, cât și aplicația S-Health de unde ne putem consulta pulsul sau numărul de pași realizați într-o zi. Aflăm că acest device urmează să fie vândut pe piața coreeană începând din ianuarie 2015.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×