Samsung Galaxy Tab 7.7 - imagini și detalii noi

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.632 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 7.7 - imagini și detalii noi</b>Primele date despre această tabletă au apărut în urmă cu câteva zile când a apărut o scăpare legată de trei deviceuri ce urmează a fi prezentate la IFA Berlin 2011 - aici. Era vorba de Samsung Galaxy Note, Samsung Wave 3 și Galaxy Tab 7.7. Se...

Primele date despre această tabletă au apărut în urmă cu câteva zile când a apărut o scăpare legată de trei deviceuri ce urmează a fi prezentate la IFA Berlin 2011 - aici. Era vorba de Samsung Galaxy Note, Samsung Wave 3 și Galaxy Tab 7.7. Se pare că avem de-a face cu urmașul lui Samsung Galaxy Tab de anul trecut doar că acum s-au mai adăugat 0.7 inch și cel mai important - avem un display SuperAMOLED care va surclasa cu siguranță concurența dacă va menține nivelul calitativ de la telefoanele precum SGS II sau SGS.

Se pare că vor fi două modele: P6200 cu Wi-Fi și P6210 sau 6100 care va aduce și conectivitate 3G via HSDPA+. Camera foto principală va prelua numărul de megapixeli de la Galaxy Tab 10.1 și anume 3 Megapixeli, iar camera secundară se va mulțumi cu 2 Megapixeli.

Sistemul de operare va fi cu siguranță Android 3.2 HoneyComb care este optimizat a rula și pe tablete cu dimensiuni ale ecranului mai mici. La început HoneyComb era regăsit doar pe tablete de 10.1 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli.

Până la urmă nu avem detalii concrete cu referire la Tab 7.7, dar dacă va aduce un display SuperAMOLED și va include HoneyComb și Tegra 2 cu siguranță că va fi o tabletă de văzut și cu posibil succes în piață. Ar fi cazul ca în lumea tabletelor să se petreacă o mică revoluție în ce privește tehnologia din spatele ecranului. La un asemenea device văd foarte important display-ul. Cu el interacționezi cel mai mult în afișarea imaginilor sau în jocuri plus că alegi o tabletă pentru entertainment.

 Samsung Galaxy Tab 7.7 - imagini și detalii noi

Mulțumesc lui @DeianStancu pentru pont.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×