Samsung și trei deviceuri ce așteaptă să fie lansate la IFA Berlin 2011

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.240 ori
<b>Samsung și trei deviceuri ce așteaptă să fie lansate la IFA Berlin 2011</b>Urmează o lună septembrie plină de lansari a noi telefoane și tablete. De la Samsung tocmai ce au fost descoperite trei modele: Samsung Galaxy Note, Samsung Wave 3 și Samsung Galaxy Tab 7.7. Au fost descoperite în aplicația Samsung pentru Android...

Urmează o lună septembrie plină de lansari a noi telefoane și tablete. De la Samsung tocmai ce au fost descoperite trei modele: Samsung Galaxy Note, Samsung Wave 3 și Samsung Galaxy Tab 7.7. Au fost descoperite în aplicația Samsung pentru Android ce anunță teaser-urile pentru noi modele. Nu se cunosc prea multe detalii referitor la hardware-ul pe care-l conțin. Există speculații.

Samsung Wave 3 va beneficia de cea mai nouă versiune a Bada OS (s-au vândut mai multe telefoane în ultimul an cu Bada decât cu Windows Phone 7 și asta spune totul despre “succesul” Windows Phone 7). Samsung Galaxy Tab 7.7 presupun că va fi o tabletă cu HoneyComb 3.2 ce a fost optimizat pentru dimensiuni ale display-ului mai reduse.

Necunoscuta este dată de Samsung Galaxy Note. Important este că toate trei vor avea premiera la IFA Berlin 2011 și vom reveni cu detalii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×