Samsung și trei deviceuri ce așteaptă să fie lansate la IFA Berlin 2011

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.248 ori
<b>Samsung și trei deviceuri ce așteaptă să fie lansate la IFA Berlin 2011</b>Urmează o lună septembrie plină de lansari a noi telefoane și tablete. De la Samsung tocmai ce au fost descoperite trei modele: Samsung Galaxy Note, Samsung Wave 3 și Samsung Galaxy Tab 7.7. Au fost descoperite în aplicația Samsung pentru Android...

Urmează o lună septembrie plină de lansari a noi telefoane și tablete. De la Samsung tocmai ce au fost descoperite trei modele: Samsung Galaxy Note, Samsung Wave 3 și Samsung Galaxy Tab 7.7. Au fost descoperite în aplicația Samsung pentru Android ce anunță teaser-urile pentru noi modele. Nu se cunosc prea multe detalii referitor la hardware-ul pe care-l conțin. Există speculații.

Samsung Wave 3 va beneficia de cea mai nouă versiune a Bada OS (s-au vândut mai multe telefoane în ultimul an cu Bada decât cu Windows Phone 7 și asta spune totul despre “succesul” Windows Phone 7). Samsung Galaxy Tab 7.7 presupun că va fi o tabletă cu HoneyComb 3.2 ce a fost optimizat pentru dimensiuni ale display-ului mai reduse.

Necunoscuta este dată de Samsung Galaxy Note. Important este că toate trei vor avea premiera la IFA Berlin 2011 și vom reveni cu detalii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×