Samsung anunţă telefonul Galaxy Xcover 3, rezistent la apă, praf şi scăpări de la înălţime

2.680 ori
<b>Samsung anunţă telefonul Galaxy Xcover 3, rezistent la apă, praf şi scăpări de la înălţime</b>Un nou telefon Samsung din seria Galaxy Xcover a fost anunţat astăzi şi anume Samsung Galaxy Xcover 3, pe care &icirc;l vedeţi randat mai jos. Acest terminal este unul certificat după standarduri militare, astfel că e rezistent la apă, praf şi...

Un nou telefon Samsung din seria Galaxy Xcover a fost anunţat astăzi şi anume Samsung Galaxy Xcover 3, pe care îl vedeţi randat mai jos. Acest terminal este unul certificat după standarduri militare, astfel că e rezistent la apă, praf şi scăpări de la 1.2 metri înălţime.

El poate fi scufundat în apă timp de 30 de minute, la o adâncime de până la un metru. De remarcat prezenţa celor 3 butoane fizice în partea inferioară şi trebuie să aflaţi că handsetul cântăreşte 154 de grame şi măsoară 9.95 mm în grosime. El rulează Android 4.4 şi pe viitor va primi actualizarea la Lollipop. La bord avem un display WVGA de 4.5 inch, un procesor quad core de 1.2 GHz, 1.5 GB RAM şi o baterie de 2200 mAh.

Samsung Galaxy Xcover 3

În plus, Samsung Galaxy Xcover 3 vine şi cu 8 GB stocare, slot microSD şi o cameră principală de 5 MP, care permite realizarea de captură foto sub apă. În zona frontală se afla o cameră de 2 MP, iar la bord avem şi altimetru, busola, NFC şi Knox. Acest model rezista şi la temperaturi extreme şi va fi expus la CeBIT 2015.

Samsung Galaxy Xcover 3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×