O carcasă destinată lui LG G4 se afișează pe web; aceasta confirmă design-ul văzut zilele trecute

726 ori
<b>O carcasă destinată lui LG G4 se afișează pe web; aceasta confirmă design-ul văzut zilele trecute</b>Așa cum s-a &icirc;nt&acirc;mplat și &icirc;n cazul lui Samsung Galaxy S6, iată că producătorii de huse sunt cei care dezvăluie verdicitatea randărilor de presă sosite timpuriu pe web cu noi terminale ce urmează a fi lansate. După fotografiile...

Așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Samsung Galaxy S6, iată că producătorii de huse sunt cei care dezvăluie verdicitatea randărilor de presă sosite timpuriu pe web cu noi terminale ce urmează a fi lansate. După fotografiile cu LG G4 de zilele trecute, astăzi putem vedea și o presupusă husă pentru acest device.

În stilul caracteristic LG remarcăm prezența butoanelor de control (volum+power) pe partea din spate, acestea fiind însoțite de către o cameră foto puțin mai mare în comparație cu cea de pe LG G3, lucru ce ar putea sugera un senzor de 16 sau 20 megapixeli.

De asemenea, chiar lângă cameră avem blițul dual, cât și laserul pentru autofocus ce face o treabă foarte bună. Din punct de vedere al design-ului, această husă confirmă în totalitate telefonul pe care l-am văzut randat zilele precedente. LG ne-ar putea pregăti această lansare pentru luna mai, sau poate începutul verii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×