Telefonul pliabil Samsung Galaxy X este amânat până în 2019

1.883 ori
<b>Telefonul pliabil Samsung Galaxy X este amânat până în 2019</b>Cu toate că în toamna anului trecut oficialii Samsung afirmau că un smartphone pliabil este pregătit pentru lansare în 2018, iată că astăzi vine vestea că produsul bifează o amânare. Suntem informați că următorul termen de lansare este luna

Dacă speraţi să scape printre degetele organizatorilor CES 2018 vreun prototip de Samsung Galaxy X, atunci mai aveţi de aşteptat. Se pare că telefonul pliabil al sud coreenilor a fost amânat până în 2019. Între timp avem măcar confirmarea că Samsung Galaxy S9 vine la MWC 2018, deci măcar la acest capitol suntem liniştiţi.

Saga telefonului flexibil sau pliabil Samsung a început în urmă cu 5-6 ani, când apărea conceptul Youm şi Samsung tot prezenta panouri OLED care se pot îndoi şi rula. De atunci am avut parte numai de amânări, scăpări de brevete şi randări. Părea că ne îndreptăm spre un proiect fezabil odată cu anunţul lui DJ Koh din septembrie anul trecut. Pe atunci şeful Samsung Mobile declara că vom vedea un terminal pliabil în 2018.

Koh a revenit pe seama acelei declaraţii în această săptămână, la CES 2018, afirmând că termenul limită a fost decalat până în 2019. Interfaţa ar fi marea problemă pentru Samsung, nefiind viabilă comercial încă. Surse din Coreea de Sud scriu că Samsung va dezvolta ecrane pliabile până în martie, iar producţia va avea loc în septembrie. Producţia în masă a produsului final va porni prin noiembrie.

Terminalul rezultat va avea un panou OLED de 7.3 inch, care se va putea plia pentru a transforma tableta în smartphone şi viceversa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×