Samsung Google Nexus S disponibil prin precomandă; prețul la liber - 656 euro

7.974 ori
<b>Samsung Google Nexus S disponibil prin precomandă; prețul la liber - 656 euro</b>Telefonul Google Nexus S produs de Samsung a fost recent confirmat în portofoliul retailerului britanic Carphone Warehouse, unde este disponibil la liber, cu un preț de 656 euro. Handsetul vine deblocat și poate funcționa în orice rețea, după...

Telefonul Google Nexus S produs de Samsung a fost recent confirmat în portofoliul retailerului britanic Carphone Warehouse, unde este disponibil la liber, cu un preț de 656 euro. Handsetul vine deblocat și poate funcționa în orice rețea, după modelul primului Google Nexus, dar ne așteptam să vedem acest terminal și în oferta operatorilor locali, în perioada Crăciunului.

Trebuie să recunoaștem că prețul noului Google Phone este destul de mare și ne declarăm mai degrabă tentați de variantele oferite de operatori, oricare vor fi acestea. Nexus S va putea fi achiziționat și gratuit, cu abonamente de aproximativ 41 de dolari pe lună, iar ofertele cu minute și trafic incluse variază în funcție de operator.

Lista completă de prețuri și opțiuni poate fi văzută aici, iar disponibilitatea în precomandă a telefonului în Anglia este o veste bună, deoarece ne așteptăm ca terminalul să ajungă în țara noastră cât de curând. Precomenzile efectuate acum vor fi livrate înainte de finalul lunii decembrie, iar Google a anunțat recent că Nexus S va fi disponibil în Marea Britanie după data de 20 decembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×