Samsung Hercules, urmașul cu ecran de 4.5 inchi al lui Galaxy S II?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.755 ori
<b>Samsung Hercules, urmașul cu ecran de 4.5 inchi al lui Galaxy S II?</b>Nici nu s-a lansat bine în toată lumea Samsung Galaxy S II și se presupune că Samsung ar pregăti un smartphone mai puternic decât acesta, creat special pentru operatorul T-Mobile SUA. Handsetul aparent denumit Hercules va îmbunătăți câteva...

Nici nu s-a lansat bine în toată lumea Samsung Galaxy S II și se presupune că Samsung ar pregăti un smartphone mai puternic decât acesta, creat special pentru operatorul T-Mobile SUA. Handsetul aparent denumit Hercules va îmbunătăți câteva dintre dotările hardware ale lui Galaxy S II, după cum puteți vedea mai jos.

Ecranul rămâne un Super AMOLED Plus, dar diagonala crește la 4.5 inchi, în vreme ce sistemul de operare rămâne Android 2.3, iar procesorul este tot un dual core de 1.2GHz, dar un model Qualcomm APQ8060 de această dată. Handsetul va suporta conectivitate HSPA cu viteze de până la 24Mbps, iar specificațiile sale mai includ și 1GB RAM, 1GB ROM, slot microSD și o cameră de 8MP.

Samsung Hercules va folosi o baterie de 1750 mAh și va suporta NFC. Prețul său aproximativ va fi de 350 de dolari, iar lansarea telefonului este plasată de zvonuri undeva în luna august. Sunte oare gata deja pentru un upgrade al lui Galaxy S II?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×