Chipul misterios de pe iPhone 4 are rol de anulare a zgomotului de fond (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.471 ori
<b>Chipul misterios de pe iPhone 4 are rol de anulare a zgomotului de fond (Video)</b>La aproape un an de la apariția lui iPhone 4 există încă mistere în legătură cu unele dintre componentele sale. Printre acestea se numără și un chip misterios descoperit de către cei de la iFixit, care au "disecat" smartphone-ul Apple vara...

La aproape un an de la apariția lui iPhone 4 există încă mistere în legătură cu unele dintre componentele sale. Printre acestea se numără și un chip misterios descoperit de către cei de la iFixit, care au "disecat" smartphone-ul Apple vara trecută. Ce rol are acest chip aflați mai jos.

Se pare că aceasta componentă poate fi găsită atât pe iPhone 4 în varianta GSM, cât și pe modelul CDMA. iFixit a apelat la cei de la Chipworks pentru a analiză în amănunt chipul, descoperind și un branding al său: Audience. Astfel a fost dezvăluit și scopul componentei: anularea zgmotului de fond, iar acesta este un porcesor de semnal audio digital cu un consum redus de energie.

în clipul următor puteți vedea cum funcționează această tehnologie de anulare a zgomotului în timpul convorbirilor, iar iFixit afirma că varianta folosită de Apple nu are rivali la această oră.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×