Chipul misterios de pe iPhone 4 are rol de anulare a zgomotului de fond (Video)

1.511 ori
<b>Chipul misterios de pe iPhone 4 are rol de anulare a zgomotului de fond (Video)</b>La aproape un an de la apariția lui iPhone 4 există încă mistere în legătură cu unele dintre componentele sale. Printre acestea se numără și un chip misterios descoperit de către cei de la iFixit, care au "disecat" smartphone-ul Apple vara...

La aproape un an de la apariția lui iPhone 4 există încă mistere în legătură cu unele dintre componentele sale. Printre acestea se numără și un chip misterios descoperit de către cei de la iFixit, care au "disecat" smartphone-ul Apple vara trecută. Ce rol are acest chip aflați mai jos.

Se pare că aceasta componentă poate fi găsită atât pe iPhone 4 în varianta GSM, cât și pe modelul CDMA. iFixit a apelat la cei de la Chipworks pentru a analiză în amănunt chipul, descoperind și un branding al său: Audience. Astfel a fost dezvăluit și scopul componentei: anularea zgmotului de fond, iar acesta este un porcesor de semnal audio digital cu un consum redus de energie.

în clipul următor puteți vedea cum funcționează această tehnologie de anulare a zgomotului în timpul convorbirilor, iar iFixit afirma că varianta folosită de Apple nu are rivali la această oră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×