Samsung i520, fratele vitreg 4G al lui Nexus S?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.450 ori
<b>Samsung i520, fratele vitreg 4G al lui Nexus S?</b>Dacă Samsung Nexus S nu s-a dovedit un succes atât de mare pe cât spera Google, ei bine e posibil ca o rudă îndepărtată a sa să facă furori. Este vorba despre modelul Samsung SGH-i520, pe care speculațiile îl dau drept o variantă upgradată de...

Dacă Samsung Nexus S nu s-a dovedit un succes atât de mare pe cât spera Google, ei bine e posibil ca o rudă îndepărtată a sa să facă furori. Este vorba despre modelul Samsung SGH-i520, pe care speculațiile îl dau drept o variantă upgradată de Nexus S, care acum suportă conectivitate 4G LTE.

Observați prezența celor 4 butoane sub ecran, specifice lui Android, iar zvonurile afirmă că acest nou model ar putea fi lansat de către operatorul american Verizon Wireless. Astfel, terminalul ar face parte din salva inițială de handseturi 4G LTE, care le include și pe HTC Thunderbolt și LG Revolution.

E foarte posibil ca Samsung SGH-i520 să fie pentru Samsung Nexus S ce a fost HTC Desire pentru Nexus One: o versiune ușor modificată și care să beneficieze de prețuri reduse, datorită ofertelor operatorilor de telefonie. Mai multe detalii vom afla probabil de la Verizon, pe măsură ce tot mai multe modele LTE debutează.

Samsung i520, fratele vitreg 4G al lui Nexus S?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×