LG Optimus Black debutează oficial; vine cu un display NOVA foarte luminos

Autor:  | Publicat în:  LG 4.004 ori
<b>LG Optimus Black debutează oficial; vine cu un display NOVA foarte luminos</b>După cum vă informăm într-un articol anterior, LG s-a pregătit temeinic pentru CES 2011, tocmai anunțând un nou terminal Android, modelul Optimus Black. Acesta este extrem de subțire, având o talie de doar 9.2mm și vine cu un inovator display...

După cum vă informăm într-un articol anterior, LG s-a pregătit temeinic pentru CES 2011, tocmai anunțând un nou terminal Android, modelul Optimus Black.Acesta este extrem de subțire, având o talie de doar 9.2mm și vine cu un inovator display NOVA de 4 inchi.

Acest display are o luminozitate deosebită, iar terminalul reprezintă o premieră prin faptul că este unicul handset cu o cameră frontală de 2 megapixeli. Dotările sale includ Android 2.2, dar ne așteptam la o actualizare la Gingerbread cât de curând. Suprapus OS-ului este Optimus UI 2.0, o interfață care recunoaște gesturile utilizatorului drept comenzi.

Sursa de energie a lui LG Optimus Black este o baterie de 1500 mAh, suficientă pentru o zi de utilizare la capacitate maximă a telefonului. Terminalul va sosi pe piață în prima jumătate a acestui an, la un preț necunoscut încă. Mai multe detalii și probabil și o experianta hands on vă vom oferi în următoarele ore, de la CES!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×