Spy Shop Black Friday 2017

LG Optimus Black debutează oficial; vine cu un display NOVA foarte luminos

Autor:  | Publicat în:  LG 3.966 ori
<b>LG Optimus Black debutează oficial; vine cu un display NOVA foarte luminos</b>După cum vă informăm într-un articol anterior, LG s-a pregătit temeinic pentru CES 2011, tocmai anunțând un nou terminal Android, modelul Optimus Black. Acesta este extrem de subțire, având o talie de doar 9.2mm și vine cu un inovator display...

După cum vă informăm într-un articol anterior, LG s-a pregătit temeinic pentru CES 2011, tocmai anunțând un nou terminal Android, modelul Optimus Black.Acesta este extrem de subțire, având o talie de doar 9.2mm și vine cu un inovator display NOVA de 4 inchi.

Acest display are o luminozitate deosebită, iar terminalul reprezintă o premieră prin faptul că este unicul handset cu o cameră frontală de 2 megapixeli. Dotările sale includ Android 2.2, dar ne așteptam la o actualizare la Gingerbread cât de curând. Suprapus OS-ului este Optimus UI 2.0, o interfață care recunoaște gesturile utilizatorului drept comenzi.

Sursa de energie a lui LG Optimus Black este o baterie de 1500 mAh, suficientă pentru o zi de utilizare la capacitate maximă a telefonului. Terminalul va sosi pe piață în prima jumătate a acestui an, la un preț necunoscut încă. Mai multe detalii și probabil și o experianta hands on vă vom oferi în următoarele ore, de la CES!

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×