Nokia E71 versus HTC Touch Diamond (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.626 ori
<b>Nokia E71 versus HTC Touch Diamond (Video)</b>Iata ca s-a ajuns si la aceasta comparatie, de vreme ce Touch Diamond a devenit un soi de etalon pentru toate handseturile din lume, sau mai bine zis pentru smartphone-uri. Ii face fata E71 acestui performant terminal mobil? Aflam din clipul urmator:...

Iata ca s-a ajuns si la aceasta comparatie, de vreme ce Touch Diamond a devenit un soi de etalon pentru toate handseturile din lume, sau mai bine zis pentru smartphone-uri. Ii face fata E71 acestui performant terminal mobil? Aflam din clipul urmator:

Observam imediat touchscreenul de mari dimensiuni al lui Diamond si superbul sau meniu bazat pe scroll orizontal. Interfata este incredibil de user friendly, iar efectele folosite sunt superbe, de la mici flashuri si explozii de lumina, pana la alunecarea subtila a componentelor interfatei pe ecran. Observam cat de usor se pot citi SMS-urile si emailurile, prezenta lui Outlook, dar si a functiilor foto si video. Imaginile din memoria lui Touch Diamond sunt vizualizate prin scroll vertical si din nou interfata primeste nota 10. Fiecare imagine este afisata sub forma unui thumbnail inainte de a fi vizualizata, iar navigarea se face fara pic de lag.

Vedem si functia meteo a telefonului in actiune si aflam ce temperatura era in Barcelona, inainte ca spaniolii sa isi vada favoritii devenind campioni europeni. Albumele muzicale sunt afisate intr-un pur stil "CoverFlow", poate mai putin impresionant decat tehnologia Apple, dar totusi cu un design aratos. Trecand la Nokia E71, acesta este mai degraba privit din exterior, decat prin prisma aplicatiilor sau interfatei sale. Handsetul este masiv, mai lung si mai lat decat Touch Diamond dar si de aproape 2 ori mai subtire. Smartphone-ul Nokia este unul dotat cu tastatura QWERTY, iar partea sa din spate are un finisaj lucios.

Meniul sau pare foarte invechit si neplacut, iar printre functiile sale descoperim Quickoffice si Acrobat PDF Reader. Interfata lui E71 este prezentata mult mai sumar decat cea a lui HTC Touch DIamond, dar destul incat sa intelegem ca acest handset nu sta prea bine la capitolul design al meniurilor.

Clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×