Samsung ar fi rezolvat problemele cu protecţia de ecran a lui Galaxy Fold plus alte defecte; Iată cum

916 ori
<b>Samsung ar fi rezolvat problemele cu protecţia de ecran a lui Galaxy Fold plus alte defecte; Iată cum</b>În ultimele luni am aflat că atât Samsung, cât şi Huawei au decis să îşi amâne telefoanele pliabile, pentru a se asigura că livrează produse viabile comercial. Mate X vine în septembrie, iar teoretic Galaxy Fold e deja gata să

În ultimele luni am aflat că atât Samsung, cât şi Huawei au decis să îşi amâne telefoanele pliabile, pentru a se asigura că livrează produse viabile comercial. Mate X vine în septembrie, iar teoretic Galaxy Fold e deja gata să debuteze în Coreea de Sud în această lună. Azi aflăm şi ce anume a fost modificat de către Samsung pentru ca telefonul să fie în sfârşit gata de debut în magazine.

Vreau să vă amintesc şi că recent şeful Samsung Mobile, DJ Koh şi-a făcut mea culpa pentru acest proiect şi graba de a-l lansa fără să fie gata. Galaxy Fold era prezentat în februarie şi ar fi trebuit să se lanseze prin mai-iunie în magazine. Problema e că YouTuberii şi jurnaliştii care l-au primit în aprilie l-au desfiinţat pentru probleme de design. Mă refer la mizerie intrată în goluri ale balamalei, încreţire de ecran şi protecţia înlăturată de pe ecran care îi aducea daune acestui display.

Revenind totuşi la subiectul acestui articol, hai să vedem ce a rezolvat Samsung din aceste probleme. În primul rând, buclucaşa protecţie va fi "înfăşurată de jur împrejurul întregului ecran şi va fi întinsă şi pe marginile exterioare". Astfel, nu vei putea să o înlături din greşeală. Evident au fost realizate modificări şi la nivel de balama. Aceasta a fost împinsă în sus, fiind aliniată cu ecranul.

Ca atare s-ar reduce potenţialele "încreţiri" ale display-ului pe partea utilizabilă. Aceeaşi abordare a balamalei permite şi ca pelicula protectoare să fie să fie mai bine întinsă şi să se simtă ca o parte unitară din device. Din câte ştiu Samsung se lauda că a testat 2000 de unităţi de Galaxy Fold, încercând să fie cât mai minuţioasă cu eventualele probleme.

Sunt şanse să vedem o apariţie a noii variante de Galaxy Fold pe 7 august, odată cu debutul lui Galaxy Note 10. Eu tot cred că o reducere de 200 de euro ar fi de bun simţ, având în vedere cât au aşteptat potenţialii cumpărători. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×