Un posesor anonim de Galaxy Fold ne împărtăşeşte primele sale impresii; Mai sunt probleme de rezolvat

1.557 ori
<b>Un posesor anonim de Galaxy Fold ne împărtăşeşte primele sale impresii; Mai sunt probleme de rezolvat</b>Huawei Mate X a primit un video hands on destul de interesant recent, iar acum e rândul lui Galaxy Fold să ni se dezvăluie într-un mod similar. De această dată e vorba despre un posesor al terminalului pliabil Samsung care a dorit

Huawei Mate X a primit un video hands on destul de interesant recent, iar acum e rândul lui Galaxy Fold să ni se dezvăluie într-un mod similar. De această dată e vorba despre un posesor al terminalului pliabil Samsung care a dorit să rămână anonim şi a împărtăşit primele sale impresii.

În ultimele zile am aflat şi când ajunge pliabilul pe anumite pieţe internaţionale. În Europa preţurile pornesc de la 2000 de euro, iar produsul ajunge în anumite ţări de pe continent pe 26 aprilie şi în mai multe pe 3 mai. Editorul şef XDA Developers, Mishaal Rahman a contactat posesorul şi a avut o discuţie cu aceasta, de tip Q&A.

Persoana respectivă nu a prezentat fotografii ale device-ului, deci privim cu oarecare precauţie povestea. Se confirmă faptul că va există un gol între cele două părţi pliabile, cam cum rămâne la un biblioraft când îl închizi. Posesorul afirmă şi că există puţin lag la trecerea dintre ecranul din afară la cel interior şi un delay la ajustarea imaginii la rezoluţia şi aspectul potrivit. Se pare că în realitate lucrurile nu sunt aşa line ca la prezentarea oficială.

Un aspect care mi s-a părut important e că terminalul trebuie ţinut fie complet deschis, fie complet închis. Nu există cale de mijloc care să îl facă utilizabil la potenţial maxim. O veste bună e că balamaua e rezistentă şi acea cută de pe ecran nu e foarte vizibilă, ci doar se simte dacă pipăi acea zonă. Ecranul cel mic permite utilizarea lui Galaxy Fold ca un telefon normal, fără limitări, dar jocurile vor arăta ciudat pe acel display de 4+ inch.

Viaţa bateriei ar fi excelentă conform utilizatorului, care a amintit că şi clienţii din Europa primesc variante cu procesor Snapdragon 855, deci nu avem un model Exynos. Telefonul rulează One UI 1.2 şi vine cu stocare ultra rapidă UFS 3.0, mult mai rapidă decât cea de pe S10+. Mai multe detalii aflaţi de pe Twitter şi XDA, dar până acum experienta sună mixt, ceva nepermis pentru 2000 de euro. Mai sunt probleme de rezolvat, asta e clar. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×