Pliabilul Samsung Galaxy Fold va avea o cameră triplă similară cu cea a unui telefon lansat deja; Iată care

710 ori
<b>Pliabilul Samsung Galaxy Fold va avea o cameră triplă similară cu cea a unui telefon lansat deja; Iată care</b>În ultimele 3 săptămâni am fost invadaţi de o avalanşă de scăpări legate de Samsung Galaxy S10 şi toate variantele sale derivate. Acum aflăm mai multe detalii şi despre pliabilul Galaxy Fold, cu accent pe optica sa de această dată

În ultimele 3 săptămâni am fost invadaţi de o avalanşă de scăpări legate de Samsung Galaxy S10 şi toate variantele sale derivate. Acum aflăm mai multe detalii şi despre pliabilul Galaxy Fold, cu accent pe optica sa de această dată.

Teoretic am putea să îl vedem pe acest nou venit chiar săptămâna viitoare la CES 2019, în Las Vegas, dar şansele sunt mai mari să apară la MWC 2019 totuşi. Se pare că pliabilul va avea o cameră triplă în spate, după modelul lui Galaxy S10+. Apropo numele Galaxy Fold nu este bătut în cuie, deci nu îl luaţi drept 100% final.

Samsung are deja un telefon cu cameră triplă în portofoliu, pe Galaxy A7 (2018), urmat de cel cu 4 camere în spate, Galaxy A9 (2018). Pe A7 cel de anul trecut aveam un setup ce includea un senzor principal, unul de adâncime pentru Bokeh şi unul cu obiectiv ultra wide. Surse din Asia afirmă că Galaxy Fold va fi mai apropiat de Galaxy A7 decât de A9 ca setup, deci avea şi el cameră principală / Bokeh / ultra wide.

Se discută despre un terminal pliabil cu procesor Exynos 9820 sau Snapdragon 855, 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Bateria va avea două celule separate, câte una în fiecare segment al device-ului, cu o capacitate totală între 5000 şi 6000 mAh. În continuare rămâne pe masă şi teoria unui preţ foarte ridicat, aproape de 2000 de dolari sau chiar peste.

Galaxy Fold ar trebui să vină cu Bixby 3.0 şi să aibă două ecrane de 4.6 inch şi un display de 7.3 inch când desfacem tot ansamblul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×