Apple achiziționează compania Novauris, care ar putea contribui la evoluția lui Siri

574 ori
<b>Apple achiziționează compania Novauris, care ar putea contribui la evoluția lui Siri</b>Utilizatorii împătimiți de Siri se vor bucura să afle că Apple a făcut o achiziție care ar putea avea ca rezultat îmbunătățirea lui Siri pe viitor. Compania din Cupertino a cumpărat Novauris Technologies, un grup tehnologic cofondat de...

Utilizatorii împătimiți de Siri se vor bucura să afle că Apple a făcut o achiziție care ar putea avea ca rezultat îmbunătățirea lui Siri pe viitor. Compania din Cupertino a cumpărat Novauris Technologies, un grup tehnologic cofondat de doctorul James Baker.

El are legături cu firma Dragon Systems, care la rândul său s-a ocupat de tehnologii legate de limbaj și input vocal. Dragon a creat softul NaturallySpeaking, care face parte din faimosul Nuance, providerul de recunoaștere vocală pe terminalele Apple. încă nu e clar dacă toată firma Novauris a fost vândută către Apple, sau doar o parte a acestei entități, dar în mod cert firma nu mai există de sine stătătoare în acest moment.

Nu avem detalii cu privire la motivul acestei tranzacții și dacă el a fost mai degrabă ca Apple să se asigure împotriva vreunui viitor proces pe bază de copyright sau pur și simplu a dorit mai multă tehnologie de la partenerul său. Aceste achiziții de parteneri sunt destul de dese și dacă vă amintiți așa a pornit și Android, de la o companie mică achiziționată de Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×