Samsung inchide Mobile World Congress cu un telefon TV

1.833 ori
<b>Samsung inchide Mobile World Congress cu un telefon TV</b>Exact cand credeam ca showul Mobile World Congress s-a terminat, Samsung a anuntat ultimul sau terminal, modelul SGH-P960, primul dintr-un val de asa-numite handseturi "fashion". Terminalul suporta televiziune mobila si are o grosime de doar 16.5mm, fiind...

Exact cand credeam ca showul Mobile World Congress s-a terminat, Samsung a anuntat ultimul sau terminal, modelul SGH-P960, primul dintr-un val de asa-numite handseturi "fashion".

Terminalul suporta televiziune mobila si are o grosime de doar 16.5mm, fiind unul dintre cele mai subtiri handseturi cu suport TV, din lume. Standardul suportat este DVB-H, specific pentru Europa, iar acest feature poate fi un semn al orientarii producatorului catre piata europeana. P960 suporta conectivitate HSDPA si este dotat cu un display QVGA cu diagonala de 2.6 inch, o camera de 3 megapixeli, tuner FM cu RDS, web browser si playback multimedia, dar si Bluetooth 2.0.

Spre deosebire de celelalte handseturi prezentate in cadrul Mobile World Congress, Samsung nu a mentionat in cazul acestuia o data de lansare sau un pret, dar zvonurile anunta ca vom vedea terminalul pe piata in toamna acestui an. Astfel se incheie Mobile World Congress 2008 si a venit vremea recapitularilor, ceea ce inseamna ca sigur vom descoperi cateva handseturi, care nu au fost destul de mult bagate in seama.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×