Samsung brevetează un design nou de smartphone unde ecranul ocupă 99% din panoul frontal

1.465 ori
<b>Samsung brevetează un design nou de smartphone unde ecranul ocupă 99% din panoul frontal</b>Pe acest final de toamnă cei de la Samsung primesc noi brevete asociate unui design nou de smartphone, schițele de aici prezentând un telefon cu raport screen to body de 99%. Nu vedem nici un earpiece, cameră frontală sau senzori

Vedem prin intermediul brevetelor completate de companiile din tech cum ar putea arăta viitorul în diverse zone de pe piață. Cele mai populare sunt brevetele referitoare la smartphone-uri, acestea sosind în număr foarte mare atât din partea Apple, cât și Samsung. Descoperim astăzi un nou patent semnat Samsung, unul ce ne prezintă un smartphone al viitorului unde ecranul ocupă 99% din suprafața panoului frontal.

Brevet Samsung

Din schițele publicate de autoritatea sud-coreeană Kipris observăm o mică ramă din sticlă în jurul acestui ecran uriaș, zonă ce poate fi comparată cu cea de pe panoul frontal regăsit pe iPhone X. Nu există earpiece, senzor și nici cameră frontală aici, sau poate Samsung lucrează la ceva tehnologie prin care poate ascunde aceste elemente sub ecran, detaliu despre care am mai auzit acum ceva timp.

Brevet Samsung

Se pare că acest telefon concept sosește într-o carcasă complet metalică, semn că la un moment dat Samsung ar putea renunța la sticla atât de populară în acest moment pe seria Galaxy S. Avem port USB Type-C la bază, grila pentru difuzor și jack-ul audio ce nu dispare prea ușor de pe telefoanele coreenilor.

Brevet Samsung

Brevetul proaspăt primit nu dezvăluie mai mult decât ce v-am prezentat mai sus, acesta fiind depus în luna iunie a acestui an și acordat abia acum în noiembrie. Este un preview al modului în care ar putea arăta viitorul Galaxy S, unul în care vom privi asupra unui display complet edge-to-edge.

Galaxy S9 se va mulțumi cu un raport screen-to-body de 90% potrivit ultimelor zvonuri, dar poate că S10 sau S11 va ajunge la nivelul absolut!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×