Samsung Instinct are pret de iPhone 3G prin Sprint

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.230 ori
<b>Samsung Instinct are pret de iPhone 3G prin Sprint</b>Sprint are planuri marete pentru lansarea telefonului Samsung Instinct, oferind handsetul la un convenabil pret de 199.99 dolari, ca o coincidenta exact pretul anuntat de Apple pentru al sau iPhone 3G, in varianta de 8GB. Pretul initial al telefonului...

Sprint are planuri marete pentru lansarea telefonului Samsung Instinct, oferind handsetul la un convenabil pret de 199.99 dolari, ca o coincidenta exact pretul anuntat de Apple pentru al sau iPhone 3G, in varianta de 8GB.

Pretul initial al telefonului Samsung Instinct era de 449.99 dolari, acceptabil pentru functiile terminalului. Sprint a redus aceasta suma cu 150 de dolari si a adaugat ofertei ce include telefonul si un abonament pe 2 ani. De asemenea, operatorul pastreaza pretul initial al telefonului, asta daca doriti sa-l cumparati "la liber".

Banuim ca daca Instinct ar avea aceeasi campanie agresiva de advertising ca si iPhone, telefonul ar deveni un hit si un rival pe masura lui iPhone 3G. Comparatia dintre noul Samsung si iPhone functiona perfect, iar de vreme ce noul handset produs de Apple aduce ca noutati doar suportul 3G si GPS, putem face o comparatie si intre iPhone 3G si Instinct. Acum ramane doar sa introducem in ecuatie si noul BlackBerry Thunder si deja definitia de smartphone va fi total modificata.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×