Telefonul Asus ZX1 Lamborghini isi face aparitia

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.115 ori
<b>Telefonul Asus ZX1 Lamborghini isi face aparitia</b>Daca sunteti fani ai telefonului Porsche P9521, sau ai lui Motorola Z8 Ferrari Limited Edition, veti aprecia cu siguranta acest Asus ZX1 Lamborghini, in special la capitolul design. Avem de-a face cu un terminal mobil 3.5G/quad-band GSM care si-a facut...

Daca sunteti fani ai telefonului Porsche P9521, sau ai lui Motorola Z8 Ferrari Limited Edition, veti aprecia cu siguranta acest Asus ZX1 Lamborghini, in special la capitolul design.

Avem de-a face cu un terminal mobil 3.5G/quad-band GSM care si-a facut aparitia la numeroase showuri de tehnologie din acest an si acum este prezent si la Computex. ZX1 Lamborghini este un smartphone ce ruleaza Windows Mobile 6.1, iar influenta brandului producatorului de masini se cunoaste in lookul handsetului. Pe display veti observa prezenta unor indicatoare si vitezometre specifice masinilor de viteza, in vreme ce corpul telefonului prezinta tot soiul de similitudini cu masinile Lamborghini.

Partea din spate a lui ZX1 Lamborghini este fabricata din fibra de carbon, material mult mai rezistent decat aluminiul sau otelul. Sistemul navigational de control in 9 directii va ofera acces la toate functiile telefonului, iar interfata utilizata de acest handset este "Glide". Lista de specificatii a acestui elegant telefon include un display TFT LCD de 2.8 inchi cu o rezolutie de 240 x 320 pixeli, Bluetooth, WiFi, GPS, USB 2.0, o camera de 3 megapixeli si un slot pentru carduri microSD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×