Samsung Instinct S30 si Samsung Mondi, prezentate oficial

3.296 ori
<b>Samsung Instinct S30 si Samsung Mondi, prezentate oficial</b>Dupa ce am vazut primele imagini cu Instinct S30 saptamana trecuta, iata ca producatorul sau, Samsung a anuntat terminalul, care va fi disponibil doar in SUA, exclusiv prin Sprint. S30 va putea fi achizitionat din data de 19 aprilie la pretul de 129.99...

Dupa ce am vazut primele imagini cu Instinct S30 saptamana trecuta, iata ca producatorul sau, Samsung a anuntat terminalul, care va fi disponibil doar in SUA, exclusiv prin Sprint.

S30 va putea fi achizitionat din data de 19 aprilie la pretul de 129.99 dolari, cu un abonament pe 2 ani si dupa o reducere de 100 de dolari. Samsung Instinct S30 incorporeaza un display TFT touchscreen de 3.2 inch, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, o tastatura QWERTY virtuala, GPS, Opera Mini 4.2, Microsoft Live Search, Visual Voicemail si suport Stereo Bluetooth 2.0.

De asemenea, telefonul vine cu Microsoft Outlook, Sprint TV si Music Store, o camera de 2 megapixeli, jocul Guitar Hero - World Tour si o baterie care rezista pana la 4.6 ore, in mod convorbire. Impreuna cu modelul S30, Samsung a prezentat si primul sau tablet cu suport WiMAX, Mondi. Acest terminal ruleaza Windows Mobile 6.1, incorporeaza un display touchscreen de 4.3 inchi si o tastatura full QWERTY.

Samsung Mondi

Samsung Mondi foloseste un GPS cu hartile celor de la Route 66, suporta Bluetooth 2.0, Direct Push/Mobile email si vine cu browserul Opera 9.5, HDMI TV Out, IM, MMS si o camera de 3 megapixeli cu suport pentru inregistrare video. Memoria interna a acestui tablet este de 4 GB, iar el suporta playbackul a numeroase tipuri de fisiere audio si video.

Via: [Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×