Spb TV 1.0, o noua definitie a televiziunii mobile

2.244 ori
<b>Spb TV 1.0, o noua definitie a televiziunii mobile</b>Ieri, la CTIA Wireless, Spb Software, un important producator de aplicatii pentru telefoane mobile a anuntat lansarea lui Spb TV, un TV player mobil care integreaza un sistem de control touch si o tehnologie care permite schimbarea rapida a canalelor. De...

Ieri, la CTIA Wireless, Spb Software, un important producator de aplicatii pentru telefoane mobile a anuntat lansarea lui Spb TV, un TV player mobil care integreaza un sistem de control touch si o tehnologie care permite schimbarea rapida a canalelor.

De asemenea, Spb TV suporta modul picture in picture, integreaza un ghid TV si foloseste un sistem de corectare inteligenta a streamingului. Programul este o solutie care nu necesita un abonament special, disponibila international si bazata pe retelele wireless cu viteze mari. Spb TV va fi disponibil pe telefoanele Windows Mobile 5, dar si pe cele care ruleaza versiunile ulterioare ale acestui OS, fie ca handseturile sunt dotate cu ecrane QVGA, VGA, square QVGA si WVGA.

Solutia TV va permite utilizatorilor sa isi seteze remindere in Outlook, pentru programele preferate, Spb TV suportand si control hardware, prin intermediul butoanelor si reglarea streamingului in conditii de fluctuatii ale conexiunii. Spb TV 1.0 este disponibil in variante freeware si full, prima avand dotari limitate si un numar mic de canale disponibile, iar ce-a doua costand 14.95 dolari.

Veti avea nevoie de o conexiune 3G, WiMax sau WiFi rezonabila pentru a folosi acest program.

Via: [Sbpsoftwarehouse.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×