Yahoo lanseaza o pagina web next-gen in varianta pentru mobil

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 1.355 ori
<b>Yahoo lanseaza o pagina web next-gen in varianta pentru mobil</b>Yahoo! nu exceleaza si nu surprinde prea mult in segmentele de piata pe care opereaza, dar iata ca in domeniul webului mobil, lucrurile se misca bine. Compania tocmai a lansat o pagina web Home de noua generatie, in varianta pentru mobil, disponibila la...

Yahoo! nu exceleaza si nu surprinde prea mult in segmentele de piata pe care opereaza, dar iata ca in domeniul webului mobil, lucrurile se misca bine.

Compania tocmai a lansat o pagina web Home de noua generatie, in varianta pentru mobil, disponibila la adresa new.m.yahoo.com, accesibila din browserul web al telefonului dumneavoastra. Screenshotul de mai sus este doar o mostra a functionalitatii acestei pagini, integrand surse de stiri, predictii meteo si informatii specifice unui portal mobil.

Noua pagina Yahoo mobile

Printre functiile acestei pagini se afla si panoul "Social Pulse",  in care feeduri din Facebook, Twitter si Friendster pot fi combinate si prezentate in ordine cronologica. Un defect al acestei pagini l-ar reprezenta fonturile de dimensiuni prea mici, cel putin pe Nokia 5800, dar ele se vor vedea OK pe  ecranele altor terminale mobile.

Via: [Allaboutsymbian.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×