Samsung își imaginează telefonul viitorului printr-un brevet de design; o evoluție a lui Note Edge

885 ori
<b>Samsung își imaginează telefonul viitorului printr-un brevet de design; o evoluție a lui Note Edge</b>Aruncăm astăzi și o privire asupra unui brevet primit recent de către Samsung, unul ce face referire la un design de smartphone al viitorului. Putem spune că este un fel de evoluție a lui Note Edge, ecranul fiind acum regăsit până

Avem șansa ca prin intermediul brevetelor primite de companiile producătoare de smartphone-uri să vedem cum ar putea arăta viitorul pe această piață, brevete care uneori sosesc cu nemiluita. Apple și Samsung sunt în topul companiilor ce completează astfel de brevete cu scopul de a înregistra design-uri inedite și pentru a primi drepturile trademark pentru ideea avută.

Brevet Samsung

Chiar astăzi vedem ce mai trece prin mintea sud-coreenilor de la Samsung atunci când vine vorba de zona smartphone. În acest sens apare un nou brevet pentru un telefon al viitorului, unul ce pare a fi la prima vedere o evoluție a experimentului numit Galaxy Note Edge din septembrie 2014.

Brevet Samsung

Vedem un soi de mega phablet, unul al cărui ecran se întinde și în partea din spate unde vor fi afișate notificări și alte elemente precum interfața camerei foto pentru a face selfie-uri cu senzorul foto din spate. Panoul acesta spate ne amintește de conceptul propus de Meizu Pro 7, numai că aici este vorba despre o singură bucată de ecran care se "îndoaie" pe rama metalică până undeva în centrul panoului spate.

Brevetul de aici a fost depus de Samsung încă din martie 2016 și cumva abia acum USPTO a decis să publice aplicația. Cel mai probabil este o idee la care sud-coreenii au renunțat și cum un extra ecran de genul înseamnă și un extra consum de energie sunt slabe șanse ca ceva similar să fie transpus în realitate pe viitor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×