Asistentul vocal Bixby ar urma să ajungă și pe Galaxy Note 8; phablet cu display 4K

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.593 ori
<b>Asistentul vocal Bixby ar urma să ajungă și pe Galaxy Note 8; phablet cu display 4K</b>Potrivit celui mai recent leak cu proveniență din Coreea de Sud, se pare că sud-coreenii de la Samsung vor aduce asistentul vocal Bixby și pe phablet-ul Note 8. De asemenea, astăzi se menționează și faptul că noul terminal urmează a adopta un display

Cu toate că atenția ne este îndreptată mai degrabă către lansarea lui Galaxy S8, nu putem sări peste un leak ce îl are pe Galaxy Note 8 în centru atenției. Deși viitorul seriei Note este pentru moment unul incert, nu strică deloc să aflăm ce dotări și specificații posibile am putea întâlni pe acest phablet dotat cu stylus S-Pen.

Potrivit celui mai recent zvon cu proveniență din Coreea de Sud, terminalul cu pricina urmează a se bucura la rândul său de asistentul vocal Bixby - acesta urmând a debuta inițial pe flagship-ul din seria Galaxy S. Acest rival al lui Siri și Cortana ne va răspunde întrebărilor și pe bază de comenzi vocale vom putea seta alerte, compune mesaje și activa diferite funcționalități.

De asemenea, informațiile sosite astăzi mai menționează și faptul că Note 8 va sosi cu display 4K care pe hârtie promite o experiență VR de top. Câtă vreme aceste speculații rămân a fi confirmate sau infirmate, noi încă așteptăm să aflăm care a fost cauza exploziilor de modele Note 7, informație care aparent va fi dezvăluită de Samsung spre sfârșitul acestei luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×