Samsung Galaxy S III din nou Într-o imagine "de presă", se lansează pe 22 mai?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.643 ori
<b>Samsung Galaxy S III din nou Într-o imagine "de presă", se lansează pe 22 mai?</b>Cu câteva săptămâni în urmă am avut câteva zile în care a plouat cu imagini, specificații și detalii despre Samsung Galaxy S III. La acea vreme aflăm că terminalul ar urma să debuteze la Londra pe 22 mai, în urma unui eveniment special...

Cu câteva săptămâni în urmă am avut câteva zile în care a plouat cu imagini, specificații și detalii despre Samsung Galaxy S III. La acea vreme aflăm că terminalul ar urma să debuteze la Londra pe 22 mai, în urma unui eveniment special Unpacked. Astăzi își face apariția o nouă imagine "de presă" și ni se confirmă din nou data de 22 mai.

Imaginea pe care o vedeți mai sus se presupune că este o invitație pentru jurnaliști și bloggeri de a participa la evenimentul de lansare. Această imagine nu prezintă în detaliu designul noului Galaxy S din păcate și trebuie să aflați că în ultimele zile s-a tot vehiculat și o dimensiune neobișnuită pentru ecranul lui Galaxy S III: 4.8 inch. Motive să credem că imaginea este falsă sunt destule, de la faptul că invitațiile nu se trimit cu 2 luni în avans, plus că designul acestui terminal nu pare deloc credibil.

Dacă ne luăm după invitație atunci vom avea un nou Galaxy S destul de grosuț și fabricat în special din metal, plus că nu înțeleg rostul acelei adâncituri laterale. Să fie pentru un stylus? Dacă mai țineți minte, la vremea când Galaxy Nexus nu se lansase încă, imaginile cu el arătau un smartphone foarte rotunjit, iar produsul real nu a arătat chiar așa. Misterul continuă... până în mai!

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×