Segmentul de piata al terminalului iPhone dezvaluit de un sondaj

1.095 ori
<b>Segmentul de piata al terminalului iPhone dezvaluit de un sondaj</b>Grupul de cercetari Digital Life America a efectutat un sondaj in tara natala a telefonului de la Apple pentru a afla cum va arata omul care va sta la coada in ziua lansarii terminalului. Iata si rezultatele in graficul urmator: Sondajul a fost efectuat...

Grupul de cercetari Digital Life America a efectutat un sondaj in tara natala a telefonului de la Apple pentru a afla cum va arata omul care va sta la coada in ziua lansarii terminalului. Iata si rezultatele in graficul urmator:

Sondajul a fost efectuat pe 1230 de subiecti, iar rezultatele sale finale indica faptul ca viitorii cumparatori ai lui iPhone vor fi destul de instariti, ceea nu ne surprinde, avand in vedere pretul telefonului (500 de dolari). De asemenea aceleasi rezultate arata ca viitori clienti Apple au un salariu cu 26% mai mare decat media pe tara, au implinit deja 31 de ani si sunt preponderent barbati. Un aspect interesant al cifrelor rezultate este faptul ca 48% dintre cumparatorii iPhone nu poseda un iPod, potrivindu-se deci cu scenariul descris de Steve Jobs (persoane care cumpara iPhone in locul unui iPod).

Trebuie mentionat faptul ca studiul arata ca 58% dintre cei chestionati au terminat facultatea, iar 43% sunt viitori cumparatori ce locuiesc in New York sau California. Cu un marketing bine pus la punct, se pare ca "socoteala" celor de la Apple se potriveste cu rezultatele sondajelor, iar iPhone va fi pana la urma un hit, chiar daca vanzarile vor fi crescute datorita campaniilor publicitare, a zvonurilor si a asteptarii prelungite. Suntem curiosi sa vedem cum ar arata in Romania posesorul unui iPhone, daca ar avea studii superioare sau 30 de ani, sau daca balanta ar inclina in favoarea sexului masculin sau feminin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×