Samsung Galaxy S5 Google Play Edition Își face apariția Într-o scăpare marca @evleaks

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.396 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Google Play Edition Își face apariția Într-o scăpare marca @evleaks</b>Samsung Galaxy S5 e gata să primească o versiune Google Play Edition, se pare, iar confirmarea vine azi de la @evleaks, prin intermediul scăpării de mai jos. Faimosul leakster a postat această imagine pe site-ul sau, confirmând sosirea unui S5 cu...

Samsung Galaxy S5 e gata să primească o versiune Google Play Edition, se pare, iar confirmarea vine azi de la @evleaks, prin intermediul scăpării de mai jos. Faimosul leakster a postat această imagine pe site-ul sau, confirmând sosirea unui S5 cu Android stock.

în 2013 am avut un Galaxy S4 Google Play Edition lansat împreună cu un HTC One în aceeași ediție. Deși cele două nu pot fi considerate chiar hituri pe piață, cererea a fost destul de mare încât să merite un succesor măcar modelul Samsung. Această scăpare vine în continuare celei din aprilie, care a prezentat în premieră o imagine cu acest device, postata din greșeală lângă numele lui Galaxy S4 in Play Store.

La nivel hardware nu va fi nici o schimbare, deci vom avea tot un smartphone cu ecran Full HD de 5.1 inch, camera de 16 megapixeli și procesor Snapdragon 801. Ca și seria Nexus, acest model rulează Android stock și cu puțin noroc (și puțină întârziere) ar putea sosi chiar cu Android L la bord. Sunt foarte curios dacă mai primim senzor cardiac și cel pentru amprente, de vreme ce nu mai avem aplicațiile/funcțiile asociate la bordul handsetului.

Speculațiile afirmă că această versiune de Galaxy S5 va costa în jur de 600-700 de dolari.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×