CEO-ul BlackBerry se declară revoltat de campania T-Mobile care Înlocuiește un BlackBerry cu un iPhone 5s

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 755 ori
<b>CEO-ul BlackBerry se declară revoltat de campania T-Mobile care Înlocuiește un BlackBerry cu un iPhone 5s</b>într-o lume în care banii dictează, ar trebui să ne mire că unii se simt revoltați de o campanie justificată. Operatorul T-Mobile a început o campanie adresată posesorilor de terminale BlackBerry, îndemnându-i să treacă la un iPhone 5s fără...

într-o lume în care banii dictează, ar trebui să ne mire că unii se simt revoltați de o campanie justificată. Operatorul T-Mobile a început o campanie adresată posesorilor de terminale BlackBerry, îndemnându-i să treacă la un iPhone 5s fără vreo plată în plus.

CEO-ul BlackBerry a aflat de această campanie și se declară revoltat, postându-și părerea pe blogul companiei. Problema e în special formularea operatorului T-Mobile "o ofertă grozavă pentru posesorii de BlackBerry". Mai mult decât atât, oficialul companiei canadiene îndeamnă la boicot și manifestarea nemulțumirilor prin mailuri, telefoane, tweeturi și altele.

John Chen, CEO BlackBerry de câteva luni se dovedește mai aprig decât predecesorii săi și nu permite astfel de derapaje. Cea mai mare problemă e că BlackBerry pregătește "ceva special" de lansat prin T-Mobile. între timp și CEO-ul operatorului a oferit replică, afirmând că va comunica cu echipa să și va reveni cu un răspuns.

Ziarul LA Times a publicat apoi un răspuns oficial din partea T-Mobile, în care operatorul își cere scuze pentru confuzie și declară că e mulțumit să fie partener BlackBerry. Chen 1 operator 0!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×