Samsung lansează oficial modelul Galaxy S4 LTE-A cu procesor Snapdragon 800

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.842 ori
<b>Samsung lansează oficial modelul Galaxy S4 LTE-A cu procesor Snapdragon 800</b>Se pare că zvonurile legate de un Samsung Galaxy S4 cu procesor upgradat au fost justificate, iar astăzi Samsung a anunțat oficial noul model Galaxy S4 LTE-A, disponibil doar în Coreea deocamdată și cu șanse mari să rămână doar acolo. &nbsp;...

Se pare că zvonurile legate de un Samsung Galaxy S4 cu procesor upgradat au fost justificate, iar astăzi Samsung a anunțat oficial noul model Galaxy S4 LTE-A, disponibil doar în Coreea deocamdată și cu șanse mari să rămână doar acolo.

Terminalul promovează nouă rețea LTE-A, care aduce viteze de download de 150 Mbps și care va fi lansată de un operator sud-coreean în curând. Pe lângă acest aspect, noul S4 vine cu un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 800 de 2.3 GHz și noul GPU Adreno 330. Vă reamintesc că Snapdragon 600 avea același GPU că Snapdragon S4 Pro, deci trecem la o nouă generație grafică.

Samsung lansează oficial modelul Galaxy S4 LTE-A cu procesor Snapdragon 800

Handsetul vine cu aceleași dotări de bază ca modelul S4 standard: 2 GB RAM, display de 5 inch Full HD Super AMOLED, camera de 13 megapixeli în spate și 2 megapixeli în față și 32 GB memorie internă. Avem la dispoziție și slot microSD, baterie de 2600 mAh și obișnuită suită de aplicații, funcții și gesturi. Terminalul va sosi pe albastru și roșu.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×