Misteriosul telefon Motorola X Își face apariția pe web Într-o nouă imagine, poartă numele de cod XT1056

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.615 ori
<b>Misteriosul telefon Motorola X Își face apariția pe web Într-o nouă imagine, poartă numele de cod XT1056</b>Motorola X Phone se apropie tot mai rapid de o concretizare și după numeroase speculații cu privire la dotările sale și chiar și la design, vedem o nouă presupusa imagine cu acest device. Ultima oară când l-am văzut pe X Phone el era fotografiat...

Motorola X Phone se apropie tot mai rapid de o concretizare și după numeroase speculații cu privire la dotările sale și chiar și la design, vedem o nouă presupusa imagine cu acest device. Ultima oară când l-am văzut pe X Phone el era fotografiat în Vietnam dacă nu mă înșel și părea un handset midrange.

Cel mai nou zvon afirmă că ar trebui să ne așteptăm la un debut al acestui model pe data de 1 august. Terminalul va fi dotat cu display 720p de 4.7 inch, procesor Snapdragon de 1.7 GHz (Snapdragon 600 sau 800?), 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. Accentul se va pune pe funcțiile deosebite ale acestui model și nu pe hardware.

Numele de cod Motorola XT1056 ar fi apărut în rețeaua Sprint 4G LTE și se pare că smartphone-ul e deja testat prin acest operator. E vorba despre același model misterios care a ajuns deja la FCC sub numele de XFON, dar aceea era o variantă AT&T. Nou venitul rulează Android 4.2.2 și se zvonește că ar avea și baterie înlăturabila.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×