Galaxy Mega 6.3 și Mega 5.8 vor fi disponibile pe mov

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.746 ori
<b>Galaxy Mega 6.3 și Mega 5.8 vor fi disponibile pe mov</b>Se pare că phablet-urile din familia Galaxy Mega vor primi curând o nouă culoare. Deși nu au apărut imagini oficiale, ne putem da seama cum vor arăta telefoanele în noua nuanță din aceste randări de mai jos. &nbsp; &nbsp; Noile culori sunt...

Se pare că phablet-urile din familia Galaxy Mega vor primi curând o nouă culoare. Deși nu au apărut imagini oficiale, ne putem da seama cum vor arăta telefoanele în noua nuanță din aceste randări de mai jos.

 
Noile culori sunt așteptate în următoarele 2-4 săptămâni. Samsung Galaxy Mega 6.3 vine cu un display de 6.3 inch, rezoluție 720p, procesor Krait dual-core de 1.7 gHz, 8 sau 16 gb de stocare și 1.5 gb de ram. Smartphone-ul rulează Android 4.2.2 din fabrică și dispune de o cameră foto de 8 megapixeli capabilă de captură video la 1080p.

Samsung Galaxy Mega 5.8 are un display qHD de 5.8 inch, 8 gb memorie internă și 1 gb ram. Avem un procesor dual-core de 1.4 gHz și aceeași cameră foto de 8 megapixeli pe care o găsim și la Galaxy Mega 6.3. Momentan la noi în țară putem găsi doar terminalul Galaxy Mega 6.3 pe varianta de culoare neagră, la următoarele prețuri :

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×