Samsung brevetează un smartphone cu ecran înfăşurat în jurul carcasei şi butoane de gaming

965 ori
<b>Samsung brevetează un smartphone cu ecran înfăşurat în jurul carcasei şi butoane de gaming</b>La ordinea zilei au început să fie în ultima vreme brevetele celor de la Samsung după cum se întâmplă și astăzi când vedem o nouă abordare de design gândită de către sud-coreeni. Avem parte aici de un brevet ce prezintă un ecran care se

Încă o zi şi încă un brevet de telefon Samsung, de această dată nu unul pliabil, ci unul care pare gândit pentru gaming. Samsung a brevetat un terminal cu un ecran "wraparound", înfăşurat în jurul corpului handsetului. Acelaşi device are şi butoane plutitoare de gaming afişate pe ecran.

Brevet Samsung

Brevetul a fost publicat de către Autoritatea Olandeză pentru Brevete şi de World Intellectual Property Office. În documente este menţionat un display flexibil şi modalităţile de operare a sa. Terminalul rezultat nu are absolut deloc muchii laterale, iar ecranul continuă pe toată latura până în spate.

Brevet Samsung

Este suportat inputul început pe zona frontală a ecranului şi continuat pe marginile curbate. E un soi de versiune extinsă a telefoanelor Edge de la Samsung. Părţile laterale pot afişa extra meniuri, precum reglaje de volum sau playback video sau opţiuni ale camerei. Acele zone sunt utile şi la gaming afişând butoane pentru controlul jocurilor.

Brevet Samsung

Recent am auzit zvonuri că Samsung ar pregăti un telefon axat pe gaming şi ideea aceasta revine tot printr-un brevet Samsung care prezintă butoane virtuale ce plutesc pe ecran şi pot fi plasate oriunde. Documentele mai menţionează şi posibilitatea de a utiliza un display în faţă şi unul în spatele telefonului.

Brevet Samsung

Un scenariu prezentat este cel în care deschizi mailul şi apoi faci un swipe în dreapta cu un mail care e trimis spre afişare full screen pe ecranul din spate.  Apar şi utilizări la nivel de navigare GPS şi navigare în galeria foto. De ani buni am tot văzut concepte de telefoane cu ecran ce începe în faţă şi continuă în spatele telefonului, dar nimic concret până acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×