Andy Rubin, părintele Android, demisionează din funcția sa deținută În cadrul companiei Google

920 ori
<b>Andy Rubin, părintele Android, demisionează din funcția sa deținută În cadrul companiei Google</b>Prin intermediul unui raport emis de curând de către cei de la Wall Street Journal, iată că astăzi aflăm faptul că unul dintre co-fondatorii Android, și anume Andy Rubin, a demisionat din funcție, urmând ca departamentul de robotică să fie...

Prin intermediul unui raport emis de curând de către cei de la Wall Street Journal, iată că astăzi aflăm faptul că unul dintre co-fondatorii Android, și anume Andy Rubin, a demisionat din funcție, urmând ca departamentul de robotică să fie acum lăsat în mâinile lui James Kuffner, acesta fiind un membru actual al echipei.

Tototdată, și CEO-ul Larry Page ne confirmă schimbarea produsă ce a apărut inițial în articolul publicației amintită mai sus. De asemenea, acesta a făcut și o declarație publică prin care îi urmează numai bine lui Andy Rubin, acesta fiind una dintre persoanele care a pus un umăr la crearea unui produs incredibil, și anume sistemul de operare Android.

Din câte am aflat anterior, CEO-ul Larry Page a mai făcut o schimare la nivel de conducere, Sundar Pichai fiind acum responsabil pentru o următoarele departamente: Google Research, Google+, Google Maps, Google Search, Comerț, Infrastructură și Advertising.

Revenind la Andy Rubin, potrivit celor de la Wall Street Journal, acesta urmează să creeze o companie care să găzduiască startup-uri a căror principal obiect de activitate va fi dezvoltarea de produse hardware high-tech.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×