Samsung pune în vânzare căștile USB-C cu anulare a zgomotului de fond; Compatibile cu Note 10, Galaxy S10

2.878 ori
<b>Samsung pune în vânzare căștile USB-C cu anulare a zgomotului de fond; Compatibile cu Note 10, Galaxy S10</b>Încă de dinaintea lansării lui Galaxy Note 10+ se vehicula faptul că Samsung are în plan să prezinte și o pereche de căști USB-C cu sistem de anulare a zgomotului de fond, căști care iată abia acum ajung la vânzare

Încă de dinaintea lansării lui Galaxy Note 10 se vehicula faptul că Samsung are în plan să prezinte și o pereche de căști USB-C cu sistem de anulare a zgomotului de fond, căști care iată abia acum ajung la vânzare. Numele oficial al căștilor este Samsung EO-IC500BBEGAE și momentan sunt listate doar în Coreea de Sud, astfel că ar putea dura ceva timp până când le vom vedea și în magazinele de la noi. 

Samsung EO-IC500BBEGAE

Aflați că acestea oferă sistem activ de anulare a zgomotului de fond, telecomandă pentru controlul playback-ului, a volumului, dar și a apelurilor. Avem buton pentru activarea ANC (noise-cancelling), microfon, diferite dopuri de urechi la pachet și după cum precizam și mai sus, un port USB-C de conectare la smartphone sau tabletă.

Samsung EO-IC500BBEGAE

Printre terminalele compatibile menționate de către Samsung pe site-ul oficial se numără următoarele: S10, S10+, S10E, S10 5G, Note 10, Note 10+, Note 10 5G, Galaxy Tab S6 și Galaxy Fold. Ca detalii tehnice, aceste căști au o impedanță de 32Ω, frecvență de răspuns cuprinsă între 20 - 20kHz și o sensibilitate de 109dB.

Greutatea lor este de doar 26.3 grame. Vin doar pe negru și sunt listate la un preț de 59 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×