Samsung va prezenta alături de Galaxy Note 10 și o pereche de căști USB-C cu sistem de anulare a zgomotului de fundal

912 ori
<b>Samsung va prezenta alături de Galaxy Note 10 și o pereche de căști USB-C cu sistem de anulare a zgomotului de fundal</b>Leak-urile asociate lui Samsung Galaxy Note 10 continuă și la câteva zile distanță de la apariția unor randări ale sale pentru presă este momentul să aflăm și ce alte anunțuri ne-a pregătit compania sud-coreeană pentru data

Leak-urile asociate lui Samsung Galaxy Note 10 continuă și la câteva zile distanță de la apariția unor randări ale sale pentru presă este momentul să aflăm și ce alte anunțuri ne-a pregătit compania sud-coreeană pentru data de 7 august. Am aflat deja că la fața locului vom vedea și un încărcător wireless nou, iar acum descoperim că alături de Note 10 va debuta și o pereche de căști cu sistem activ de anulare a zgomotului de fundal. 

Informația sosește din partea celebrului leaker Roland Quandt (winfuture.de) care ne dezvăluie faptul că Samsung a pregătit o pereche de căști pe fir cu tehnologie activă de anulare a zgomotului de fundal - căști create special pentru Note 10. Ce ne poate indica această mențiune este că headset-ul va oferi port USB-C, asta pentru că phablet-ul cel nou renunță la jack-ul audio.

Nu se știe dacă noile căști vor fi incluse la pachet cu smartphone-ul Note, sau dacă în schimb acestea vor fi vândute separat. Totodată, zvonacul ține să lămurească faptul că noul wireless charger va permite încărcarea la 20W. Se pregătește de asemenea și un accesoriu de tip încărcător wireless auto cu putere de 9W. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×