Samsung Louve si Pivot se pregatesc de Mobile World Congress

1.869 ori
<b>Samsung Louve si Pivot se pregatesc de Mobile World Congress</b>Samsung pregateste doua noi smartphone-uri pentru showul Mobile World Congress 2009, care va avea loc luna viitoare la Barcelona. Cele doua terminale poarta numele de Louve (sau Louvre) si Pilot, ambele ruland Windows Mobile. Samsung Louve dispune de un...

Samsung pregateste doua noi smartphone-uri pentru showul Mobile World Congress 2009, care va avea loc luna viitoare la Barcelona. Cele doua terminale poarta numele de Louve (sau Louvre) si Pilot, ambele ruland Windows Mobile.

Samsung Louve dispune de un mecanism glisant in stilul lui Tytn II, care face ca ecranul sa aiba un unghi diferit de cel al tastaturii QWERTY. Acest handset ruleaza Windows Mobile 6.1 si foloseste o camera de 3.2 megapixeli, plus un ecran "Home" bazat pe widgeturi, in stil Omnia. Trecand la modelul Pivot, acesta este cu siguranta mai interesant, la prima privire aruncata specificatiilor.

Pivot poate fi considerat succesorul lui i780, unul cu tastatura QWERTY, Windows Mobile 6.5 camera de 5 megapixeli cu blitz, AGPS si suport pentru conectivitate WiFi. Acum ramane doar ca terminalele sa soseasca la standul Samsung de la Mobile World Congress, fiind disponibile pentru publicul care vrea sa le testeze.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×