Sony Ericsson Naite, un telefon ecologic din seria GreenHeart

2.577 ori
<b>Sony Ericsson Naite, un telefon ecologic din seria GreenHeart</b>Naite este un telefon candybar cu suport pentru conectivitate 3G, pe care il putem incadra in seria GreenHeart a celor de la Sony Ericsson. Asta inseamna ca avem de-a face cu un handset ecologic, pe care il puteti admira mai jos. Terminalul vine cu...

Naite este un telefon candybar cu suport pentru conectivitate 3G, pe care il putem incadra in seria GreenHeart a celor de la Sony Ericsson. Asta inseamna ca avem de-a face cu un handset ecologic, pe care il puteti admira mai jos.

Terminalul vine cu functii de baza, gen e-mail si SMS, dar si apelare video. Printre specificatiile sale se numara o camera de 2 megapixeli, cu suport pentru uploadul pozelor, un media player avansat, browser web si suport pentru headseturi Bluetooth hands-free. Produsele din seria GreenHeart folosesc mai putine substante chimice, in procesul de productie si implica un consum scazut de hartie, in cazul ambalajului si manualelor.

Naite vine cu un incarcator eficient din punct de vedere ecologic, dar si cu aplicatia Ecomate si un calculator de CO2, softuri care permit utilizatorului sa afle impactul sau asupra planetei. Acest model Sony Ericsson va sosi in America Latina, Asia si Europa in cel de-al treilea trimestru al anului, iar producatorul sau se asteapta la un succes total.

[Via: Mobilewhack.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×