Samsung Omnia 2, anuntat oficial pe 15 iunie?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.046 ori
<b>Samsung Omnia 2, anuntat oficial pe 15 iunie?</b>Dupa cum va informam cu ceva timp in urma, Samsung pregateste un eveniment special (Unboxing) pentru data de 15 iunie, in cadrul caruia va lansa un nou terminal. Zvonurile afirma ca handsetul ar putea fi Samsung Omnia 2, a carui imagine scapata pe web o...

Dupa cum va informam cu ceva timp in urma, Samsung pregateste un eveniment special (Unboxing) pentru data de 15 iunie, in cadrul caruia va lansa un nou terminal. Zvonurile afirma ca handsetul ar putea fi Samsung Omnia 2, a carui imagine scapata pe web o puteti admira mai jos.

Posterul evenimentului Samsung Unboxing includea imaginea incompleta a unui telefon si se pare ca acesta seamana destul de mult cu Omnia 2. Asemanarea este data de faptul ca butonul de volum se afla in acelasi loc, camera frontala este prezenta pe ambele handseturi, iar ambele telefoane vin cu un control pad optic si jack audio cu aceeasi amplasare.

Daca imaginile sunt corecte, descoperim un jack de 3.5 mm pentru casti, in partea stanga-sus a imaginii si un port miniUSB in partea de jos. Va reamintm ca Samsung Omnia 2 vine cu un display AMOLED WVGA de 3.7 inchi, o camera de 8.1 megapixeli cu blitz dual LED si inregistrare video VGA la 30 fps.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×