Samsung avea în dezvoltare o variantă de Galaxy Note 10 fără butoane fizice, dar în final proiectul a fost anulat

Autor:  | Publicat în:  Samsung 831 ori
<b>Samsung avea în dezvoltare o variantă de Galaxy Note 10 fără butoane fizice, dar în final proiectul a fost anulat</b>În această primăvară atunci când leak-urile asociate lui Samsung Galaxy Note 10 nu erau pe atât de numeroase ca acum, apărea online și zvonul că sud-coreenii ar urma să ofere phablet-ul fără butoane fizice la bord, o abordare

În această primăvară atunci când leak-urile asociate lui Samsung Galaxy Note 10 nu erau pe atât de numeroase ca acum, apărea online și zvonul că sud-coreenii ar urma să ofere phablet-ul fără butoane fizice la bord, o abordare în stil Meizu Zero sau HTC U12+ dacă vreți. Ei bine abia astăzi aflăm că o asemenea versiune de Note 10 era testată de Samsung, dar într-un final s-a renunțat la idee din motive ușor de înțeles.

Galaxy Note 10

Informația sosește din partea leaker-ului UniverseIce care totodată ne prezintă și varianta fără butoane a lui Note 10 (în partea dreaptă mai sus). Aflăm că această versiune era cunoscută la nivel intern drept "Project R6" și că inițial se dorea a fi un Note 10, numai că ulterior Samsung ar fi decis să o lanseze în seria Galaxy A.

Nu s-a întâmplat nici așa la final pentru că întreg proiectul a fost abandonat, probabil din pricina dificultății puse de către interacțiunea prin butoanele tactile plasate pe rama metalică, ceva în stil HTC U12+ dacă vă amintiți. Acest din urmă telefon a fost testat și de către noi aici la Mobilissimo, iar impresiile nu au fost tocmai pozitive, întâlnind bug-uri problematice cu această metodă din interacțiune (vedeți mai sus în clipul recenzie la minutul 2:25).

Cel mai probabil cu asemenea probleme s-au confruntat și cei de la Samsung, optând în final pentru alegerea variantei clasice ce implică butoane fizice. Pe viitor odată ce tehnologia ar urma să fie perfecționată nu ar fi totuși exclus să vedem un telefon Samsung fără butoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×