Protecții pentru ecranul lui Pixel 4 dezvăluie un decupaj oval misterios; Ar putea fi asociat lui "Google Soli"

638 ori
<b>Protecții pentru ecranul lui Pixel 4 dezvăluie un decupaj oval misterios; Ar putea fi asociat lui "Google Soli" </b>În weekend-ul ce tocmai a trecut și-au făcut apariția online și o serie de fotografii ce prezintă protecții pentru ecranul lui Pixel 4, telefon așteptat să debuteze undeva prin luna octombrie a acestui an

În weekend-ul ce tocmai a trecut și-au făcut apariția online și o serie de fotografii ce prezintă protecții pentru ecranul lui Pixel 4, telefon așteptat să debuteze undeva prin luna octombrie a acestui an. Imaginile de față reconfirmă design-ul frontal pe care l-am mai văzut în randări anterior și scot la iveală numeroase orificii în zona superioară, de la cele asociate camerei selfie duale, la unul pentru senzori și un altul pentru earpiece.

Google Pixel 4

Există și un decupaj oval în partea din dreapta, unul misterios pe care mulți îl asociază sistemului de radar Google Soli despre care v-am mai povestit în urmă cu puțin timp chiar aici. Aici s-ar afla componentele necesare unui sistem de control și interacțiune prin intermediul gesturilor realizate cu mâna deasupra telefonului - ceva ce amintește de tehnologia asemănătoare de pe LG G8 ThinQ.

Pixel 4

Ce întrebăm totuși este dacă tehnologia propusă de Google în cazul de față este într-adevăr utilă, asta ținând cont de faptul că pe LG G8 gesturile nu sunt întotdeauna preluate corect și durează destul de mult și să schimbi volumul de exemplu, mai mult decât ai face asta prin apăsarea butoanelor dedicate. 

Este un pariu riscant făcut de Google aici mai ales în situația în care implementarea acestui sistem Project Soli afectează look-ul părții frontale a telefonului la mod negativ. Vom avea iată o margine superioară mai groasă decât cea inferioară și nici nu se poate discuta de simetrie aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×