Samsung Galaxy Note 9 ar urma să vină cu o cameră de generaţie nouă, cu tehnologie ISOCELL Plus

Autor:  | Publicat în:  Samsung 903 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar urma să vină cu o cameră de generaţie nouă, cu tehnologie ISOCELL Plus</b>Cu toate că ne așteptam ca phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 să vină cu același setup dual-camera regăsit pe Samsung Galaxy S9+, iată că de fapt sud-coreenii au alte planuri. Descoperim astăzi că acestui phablet îi este destinat un modul

Samsung Galaxy Note 9 şi-a dezvăluit în această săptămână primele detalii despre stylus, iar acum aflăm ceva informaţii şi despre cameră. Se pare că terminalul va avea cea mai nouă generaţie de tehnologie ISOCELL Plus pentru camera sa. Hai să vedem care sunt veștile.

Trebuie spus că încă din 2017 de la MWC prezentau sud coreenii noutăţi la capitolul senzori ISOCELL. Cu acea ocazie compania realiza o separare a produselor în următorul mod: ISOCELL Bright, ISOCELL Dual, ISOCELL Fast şi ISOCELL Slim. Ei bine acum există şi ISOCELL Plus, drept a cincea spiţă, care se axează pe o acuratețe mai bună a culorilor şi o claritate mai bună a fotografiilor.

Note 9

Samsung prezintă tehnologia ISOCELL Plus în cadrul ediţiei Mobile World Congress Shanghai din această săptămână. Producţia în masă pentru senzorii cei noi va începe în a doua jumătate a anului, deci Galaxy Note 9 ar putea include aşa ceva. Galaxy S10 ar putea la rândul său să beneficieze de noutate. Trebuie spus şi că ISOCELL Plus le permite senzorilor CMOS să captureze mai multă lumină.

Astfel, sensibilitatea la lumină şi fidelitatea culorilor cresc, iar rezultatul este o fotografie mai clară şi culori mai bine calibrate şi în condiţii low light. Ştiţi şi voi ca şi în momentele când faci super poze noaptea, culorile tot nu sunt chiar optime. Samsung vrea să scape de această problemă. Senzorii CMOS pot realiza fotografii de calitate ridicată, reţinând cât mai multă lumină şi transmiţând o informaţie precisă despre culori către foto dioda.

Invenţia Samsung la nivel de ISOCELL scapă de cerinţele de gen  încă din 2013, iar ISOCELL permitea o mai bună comunicare între pixeli şi absorbţie mai bună de lumină. ISOCELL Plus aduce o arhitectură a pixelilor mai bine optimizată. Structura actuala implică grile metalice formate peste foto diode, pentru a reduce interferenţele dintre pixeli, dar aici se pot crea pierderi, pentru că metalele reflectă sau absorb lumina.

Galaxy Note 9 se anunţă un telefon special la capitolul cameră, după ce deja Note 8 şi S9+ erau excelente la captura low light. Aşteptam să vedem ce recorduri mai sunt doborâte în august la debut. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×