Telefonul multimedia Samsung J700, acum in Romania prin HAT Group Co.

Autor:  | Publicat în:  Samsung 8.397 ori
<b>Telefonul multimedia Samsung J700, acum in Romania prin HAT Group Co.</b>Trendesetterii si pasionatii de telefoane cu functii multimedia avansate primesc o veste buna astazi, deoarece telefonul Samsung J700 este acum disponibil in Romania prin HAT Group Co. la pretul de 549 RON (cu TVA). Terminalul are ceea ce numim un look...

Trendesetterii si pasionatii de telefoane cu functii multimedia avansate primesc o veste buna astazi, deoarece telefonul Samsung J700 este acum disponibil in Romania prin HAT Group Co. la pretul de 549 RON (cu TVA).

Terminalul are ceea ce numim un look "premium" si este un slider cu o grosime de doar 14.7mm, dotat cu o camera de 1.3 megapixeli si un ecran color TFT cu diagonala de 2 inch si 65.000 de culori. De mentionat este faptul ca handsetul include o camera care suporta inregistrare video in format MPEG4 si H.263. Lista de specificatii continua cu un radio FM si player MP3 cu suport pentru fisiere audio in format MP3, AAC si AAC+.

Nici la capitolul conectivitate SGH J700 nu sta rau deloc, suporta conectivitate Bluetooth 2.0 si USB 2.0. Fiind telefonul este atat de pretios pentru utilizator, el include si 2 functii de siguranta, Mesaj SOS si Mobile Tracker, care anunta posesorul handsetului in clipa in care un alt SIM este folosit pe acel terminal.

Samsung J700

Toate acestea sunt incluse intr-o carcasa eleganta, reflectorizanta, iar display-ul se confunda cu restul telefonului, atunci cand iluminarea nu este activata, intregind efectul de oglinda al carcasei.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×