Un iPhone 3GS prototip se vinde pe eBay; descoperit la aeroport

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.793 ori
<b>Un iPhone 3GS prototip se vinde pe eBay; descoperit la aeroport</b>Ne surprinde sa aflam ca tot soiul de iPhone-uri prototip sunt pierdute si ajung pe mana unor indivizi care pun handseturile imediat pe eBay. Oare Apple nu are grija de prototipurile sale? Din fericire pentru compania din Cupertino nu este vorba de un...

Ne surprinde sa aflam ca tot soiul de iPhone-uri prototip sunt pierdute si ajung pe mana unor indivizi care pun handseturile imediat pe eBay. Oare Apple nu are grija de prototipurile sale?

Din fericire pentru compania din Cupertino nu este vorba de un iPhone futurist, ci de modelul 3GS, al carui prototip a fost descoperit din greseala la un aeroport. Persoana care l-a gasit nu a dus handsetul la "Obiecte Pierdute", ci a preferat sa-l puna la vanzare pe eBay. Din pacate acest telefon este un "brick", un handset blocat, care nu poate trece de ecranul "Connect to iTunes".

Putem paria ca se vor gasi fanatici care sa cheltuie sume exorbitante pe acest telefon, in speranta ca il vor debloca si vor gasi cine stie ce noutate printre dotarile sale. Cu cateva luni in urma vazusem si un iPhone 1.0 prototip pe eBay, desi am prefera ca un Zune HD sa fie scapat astfel.

[Via: iPhoneforum.ro]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×