Samsung Mobile Automatic Reflash Tool - disponibil În România

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.710 ori
<b>Samsung Mobile Automatic Reflash Tool - disponibil În România</b>A fost lansat un nou serviciu pentru telefoanele Samsung și în țara noastră. Se numește Samsung Mobile Automatic Reflash Tool și se dorește a fi un instrument cu ajutorul căruia să updatezi cea mai nouă versiune a software-ului pentru telefonul...

A fost lansat un nou serviciu pentru telefoanele Samsung și în țara noastră. Se numește Samsung Mobile Automatic Reflash Tool și se dorește a fi un instrument cu ajutorul căruia să updatezi cea mai nouă versiune a software-ului pentru telefonul Android din dotare.

Este necesară doar conectarea telefonului la computer printr-un cablu microUSB - USB 2.0. SMART - acronimul de la Samsung Mobile Automatic Reflash Tool - recunoaște device-ul și descarcă automat cea mai nouă sau mai recentă versiune de software. Sunt oferite trei moduri:

1. Default Mode - pentru cei care doresc să descarce cea mai nouă versiune software, fără inițializare;

2. Factory Mode - instalare de software nou pe un telefon resetat la opțiunile cu care vine din fabrică;

3. S/W Re-download - oferă posibilitatea de a descărca cel mai recent conținut, chiar dacă dispozitivul este deja actualiat. Vă spun sincer că am transcris ce scria în comunicat, dar nu m-am prins care-i ideea cu acest mod de funcționare al SMART.

Serviciul este disponibil în magazinul oficial al companiei din complexul Feeria Băneasa. Programul SMART este compatibil cu PC-urile ce rulează Windows 7 32 / 64bit sau Windows XP 16/32bit și HDD de 100 GB. Nu înțeleg de ce este această cerință la HDD și mai ales cum adică că funcționează doar în Feeria Băneasa, nu-i un program pe care să-l rulezi și acasă?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×