Samsung oferă detalii despre designul lui Galaxy Note 4 și Note Edge și cum s-a ajuns la aceste abordări

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.235 ori
<b>Samsung oferă detalii despre designul lui Galaxy Note 4 și Note Edge și cum s-a ajuns la aceste abordări</b>Samsung Galaxy Note 4 și Note Edge reprezintă două terminale care modifică destul de mult designul obișnuit al terminalelor Samsung. și asta mai ales dacă le comparăm cu Note 3 sau Galaxy S5 de exemplu. Ei bine, astăzi Samsung explica deciziile...

Samsung Galaxy Note 4 și Note Edge reprezintă două terminale care modifică destul de mult designul obișnuit al terminalelor Samsung. și asta mai ales dacă le comparăm cu Note 3 sau Galaxy S5 de exemplu. Ei bine, astăzi Samsung explica deciziile luate cu privire la designul acestor noi modele.

Motto-ul Samsung pentru Note 4 a fost "Modern Sleek", ceea ce a dus la renunțarea la imitațiile de cusături pe care le avea Note 3 pe plasticul care imită pielea. în plus, aceeași decizie a implicat și utilizarea metalului pe părțile laterale și nu în întregimea carcasei, astfel încât terminalul să nu dea senzația de răceală în palma utilizatorului. și asta cu riscul ca phabletul să fie mai puțin premium decât rivalii săi, cel puțin ca feeling.

Note Edge a primit un display curbat în dreapta pentru că utilizatorul are tendința de a răsfoi o carte sau un caiet de la dreapta la stânga. în ce privește curbarea ecranului lui Note Edge, decizia a fost luată în funcție de claritatea acelei zone din orice unghi. Apoi era vorba despre păstrarea unei aderente OK pentru utilizator, încât ecranul să nu încurce degetele utilizatorului.

în cazul lui S Pen punctul central a fost aderenta și scăderea alunecării sale din mâna utilizatorului printr-un model special aplicat. Mai multe detalii aflați chiar de la Samsung aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×