Samsung Omnia 7 va avea un succesor cu WP7 Mango? Samsung GT-i8350 ar putea fi nou-venitul

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.314 ori
<b>Samsung Omnia 7 va avea un succesor cu WP7 Mango? Samsung GT-i8350 ar putea fi nou-venitul</b>Ne apropiem cu pași rapizi de toamnă, în care vom asista la debutul lui Windows Phone 7 Mango și foarte probabil și al unui nou val de terminale cu platforma Microsoft la bord. Dacă s-a vorbit recent despre modele noi HTC și LG cu Mango OS după o...

Ne apropiem cu pași rapizi de toamnă, în care vom asista la debutul lui Windows Phone 7 Mango și foarte probabil și al unui nou val de terminale cu platforma Microsoft la bord. Dacă s-a vorbit recent despre modele noi HTC și LG cu Mango OS după o serie de scăpări pe web, ei bine iată că și Samsung ne pregătește noutăți.

Site-ul japonez Nanapho a descoperit un profil user agent pentru telefonul Samsung GT-i8350, care se pare că va veni cu browserul Internet Explorer 9. Singura modalitate ca smartphone-ul să aibă acest browser este ca el să ruleze Windows Phone 7 Mango, deci indiciul este excelent cu privire la acest posibil succesor pentru Samsung Omnia 7.

Mai aflăm și că GT-i8350 va dispune de un ecran cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, rezoluție standard în WP7 și va oferi și suport Bluetooth 2.1 și HSPA+. Interesant e și faptul că pe pagina de suport Samsung UK se afla o zonă dedicată acestui terminal, dar pagina a fost lăsată goală deocamdată, confirmând totuși că există acest model.

Oare cum ar arăta o "rudă" a lui Galaxy S II cu WP7 Mango la bord?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×