BlackBerry Bold 9900 gata de lansare În luna august, supus aprobării FCC

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.129 ori
<b>BlackBerry Bold 9900 gata de lansare În luna august, supus aprobării FCC</b>FCC este autoritatea americană care testează și aprobă toate produsele electronice înainte de lansarea lor pe piață, iar acum a venit rândul lui BlackBerry Bold 9900 să poposească la sediul acestora. împreună cu această veste aflăm și...

FCC este autoritatea americană care testează și aprobă toate produsele electronice înainte de lansarea lor pe piață, iar acum a venit rândul lui BlackBerry Bold 9900 să poposească la sediul acestora. împreună cu această veste aflăm și faptul că terminalul va fi lansat pe piață în luna august, cel puțin în Statele Unite.

Testele FCC se axează în special pe conectivitate, cu accentul pe Bluetooth, NFC și WiFi, iar deocamdată nu avem și vești despre conexiunile în rețele de telefonie ale acestui smartphone. în precedentele scăpări ale terminalului am aflat totuși că el operează în GSM și suportă și HSPA+. Va exista și o variantă CDMA care va fi cunoscută sub numee de BlackBerry Bold 9930.

în acest moment RIM își pune toate speranțele în acest smartphone, care va deveni cel mai evoluat ca specificații din portfoliul producătorului canadian. Avem de-a face cu un telefon cu procesor de 1.2 GHz, un display touch de 2.8 inchi cu rezoluție de 640 x 480 pixeli și 768 MB RAM. BlackBerry 7 este sistemul de operare de pe acest terminal, sau mai bine zis un BB OS 6.1 rebranduit, pentru a ne aduce mai aproape de QNX OS.

Să vedem acum dacă operatorii vor pune în vânzare telefonul în august, sau poate în septembrie, după cum afirma zvonuri online.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×