Samsung Omnia, primul telefon Windows Mobile cu certificare DivX

1.605 ori
<b>Samsung Omnia, primul telefon Windows Mobile cu certificare DivX</b>DivX Inc tocmai a anuntat certificarea telefonului Samsung Omnia, care se alatura listei de handseturi ce beneficiaza de suport oficial DivX. Printre acestea se numara si celebrul LG Viewty, care se bazeaza pe acest suport pentru a oferi o experienta...

DivX Inc tocmai a anuntat certificarea telefonului Samsung Omnia, care se alatura listei de handseturi ce beneficiaza de suport oficial DivX. Printre acestea se numara si celebrul LG Viewty, care se bazeaza pe acest suport pentru a oferi o experienta video deosebita.

DivX si Samsung au semnat recent o intelegere pe mai multi ani care le permite sa ofere suport pentru codare si decodare DivX pe viitoarele telefoane ale producatorului. Astfel, Samsung Omnia devine primul telefon Windows Mobile certificat DivX de pe piata si cel de-al patrulea al acestui brand care beneficiaza de o astfel de functie.

Terminalele mobile trec printr-un riguros proces de testare, inainte de a obtine certificarea. Testele verifica daca utilizatorul beneficiaza de o experienta media DivX de calitate inalta, inclusiv creatie video si playback, interoperabilitate cu alte terminale certificate DivX si altele. Va creste brandingul "DivX" de pe carcasa lui Omnia vanzarile acestuia? Avand in vedere ca o certificare de acest gen defineste de obicei calitatea si performanta video, cinefilii vor prefera un astfel de handset in locul unuia standard.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×