Samsung dă un nou termen pentru sosirea lui Oreo pe Galaxy S8; update-ul ar ajunge la finalul lunii

5.257 ori
<b>Samsung dă un nou termen pentru sosirea lui Oreo pe Galaxy S8; update-ul ar ajunge la finalul lunii</b>În vreme ce companii precum HMD Global au adus deja Oreo pe 5 dintre telefoanele lansate în ultimul an, există alți producători care nu au nici măcar un smartphoen care să ruleze acest release. Printre ei se află și Samsung, companie care tot

Dacă unele firme precum HMD Global au reușit să aducă deja Oreo pe 5 dintre telefoanele lansate anul trecut, iată că alții nu au nici măcar un telefon care să ruleze oficial noul release. Samsung este una dintre aceste companii și deși ni se promitea că actualizarea la Oreo destinată lui Galaxy S8 urma să vină la final de ianuarie, acum este dat un nou termen pentru acest update și anume finalul lunii februarie.

Galaxy S8

Vestea vine prin intermediul unui utilizator din Africa de Nord care a decis să ia legătura cu serviciul de suport Samsung pentru a întreba când ajunge Oreo pe telefonul său. Filiala locală Samsung a răspuns că actualizarea ar trebui să fie distribuită începând de la finalul acestei luni și că va dura ceva timp până când toți utilizatorii se vor bucura de release, asta pentru că se va distribui pe regiuni.

Ne putem aștepta astfel ca finalizarea distribuirii lui Oreo să se întâmple undeva pe la finalul primului trimestru, care coincide cu startul programului de precomandă pentru Galaxy S9 și S9+. Se aduce în discuție și posibilitatea ca Samsung să țină update-ul la Oreo în standby pentru S8 până la sosirea flagship-ului succesor, cazuri ce au mai fost semnalate anii trecuți pe anumite piețe pentru alte terminale. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×